Waterdichte A-kwaliteit Zeillaarzen

Ocean One Zeillaars promo

Normale prijs 245€, nu te koop voor 89€! De "Fly and Sail" waterwerende zeillaarzen worden geproduceerd in de EU, en zijn vervaardigd in de hoogwaardige waterwerende materialen "Geolied leder",“Aquastop” en “Cordura”.

Koop nu voor 89€

Aquastop

“Aquastop” is een waterdicht high-tech materiaal. Een speciaal ontworpen waterdicht en ademend membraan regelt, in combinatie met de voering, een aangenaam en droog klimaat aan de voet.

Cordura

“Cordura” is een duurzaam en lichtgewichtmateriaal dat zeer resistent is tegen beschadigingen door scherpe voorwerpen en slijtage.

Geolied leder

"Geolied leder" of "oiled leather", waarin de voet en de rand van de laars vervaardigd is, is leder dat wordt geïmpregneerd met olie tot het verzadigd is om de waterwerende eigenschap te verhogen en de soepelheid van het leder te bewaren.

Speciale anti-slip zool

De zool met "special anti-slip design" wordt gemaakt in een slijtvast en "no marks" materiaal.

“Fly and Sail” zeillaarzen zijn ontworpen voor en door zeilers om operationeel te kunnen functioneren aan boord tijdens zwaarweer zeilen.

Fly & Sail anti slip zolen
Fly & Sail Webshop

Klaar om te bestellen?

Fly and Sail is gespecialiseerd in de online verkoop van waterdichte zeillaarzen en zeilkledij aan gebradeerde prijzen. Deze hoogstaand kwalitatieve zeilartikelen worden uitzonderlijk en tijdelijk aan uitzonderlijk sterk verminderde prijzen verkocht. Deze aanbiedingen zijn slechts gelding zolang de voorraad strekt.

Wij verkopen zeillaarzen in heel Europa. Online zeillaarzen of zeilkledij kopen aan minder dan de helft van de normale prijs. Daar zijn we sterk in!

Koop nu